Muğla'da En Son Deprem

Son dakika bilgisine göre Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 1901 2257 ve 2342de üç deprem meydana geldi. Muğla Deprem ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne fotoğraf video ve tüm haber arşivi için tıklayın.


Aydin Da Deprem Haberi Son Dakika Aydin Haberleri Marti Ni Danca Bilgi

Muğlanın Ula ilçesinde 44 büyüklüğünde deprem.

Muğla'da en son deprem. Muğlada deprem - Son Dakika Flaş Haberler. Kandilli son depremler listesi haberimizde. AFAD depremin büyüklüğünü 5 olarak açıkladı.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak. Son dakika haberine göre. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.

Bu depremden sonra saat 1214te 44 büyüklüğün de bir deprem daha geldi. Muğlanın Datça ilçesi açıklarında bir deprem daha Son dakika. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından AFAD alınan bilgilere göre Muğlada saat 1101 sıralarında 39 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

Muğlanın Datça açıklarında 37 büyüklüğünde deprem meydana geldiSonDakika Haberler EkspressHaber EKSPRESS HABER - 100 YAPAY. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından AFAD alınan son dakika bilgisine göre Muğlanın Datça ilçesinde deprem meydana geldi. AFADdan alınan verilere göre en son Muğla ve Burdurda deprem meydana geldi.

Gelen son dakika haberine göre Muğlada dün akşam saatlerinde meydana gelen 52 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez sabah saatlerinde 47 şiddetinde bir deprem. Yurtta meydana gelen son dakika son depremler listesi merak ediliyor. Son dakika haberine göre Muğlada şiddetli bir deprem geldi.

Bölgede son depremle birlikte en büyüğü 43 42 ve 37 olmak üzere 69 artçı sarsıntı meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve. Son dakika bilgisine göre Kandilli Rasathanesinin aktardığı veriye göre Muğlanın Marmaris ilçesinde 56 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

MuĞlada deprem AFAD verilerine göre merkez üssü Muğla Datça 42 büyüklüğünde bir deprem saat 1324te meydana geldi. Depremlerin büyüklüğü 4 42 ve 44 olarak açıklandı. AFADın aktardığı son dakika bilgisine göre Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 42 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğlanın Ula ilçesinde 44 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğlanın Datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Yurtta yaşanan en ufak sarsıntıda deprem mi oldu en son deprem nerede sorusuna yanıt aranıyor.

İşte AFAD son depremler listesi. Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 52 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Muğlanın Datça açıklarında 37 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu.

Muğlanın Ula İlçesinde Richter ölçeğine göre saat 0049da 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğlada meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlar merakla Türkiyede meydana gelen son depremleri araştırmaya başladı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 54 olarak yayımladı.

Kandilli ise depremin merkez üssünü Akdeniz olarak açıklarken. İşte Türkiyede yaşanan son depremler. Edinilen son bilgiye göre Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 44 büyüklüğünde.

Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD DUYURDU Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 52 olarak kayıtlara geçti.

Muğlanın Marmaris ilçesi açıklarında 52 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre il ve ilçelerinden de hissedildi. AFAD Türkiyede meydana gelen son depremler listesini resmi internet sayfasından yayınlıyor.


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Dep Egitim Faaliyetleri Egitim Cocuk


Mugla Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Danca Ulsan


Izmir Ve Mugla Da Deprem Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Endonezya Yunanistan Yeni Zelanda


Pin On Son Dakika Haberler


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi V Kariyer Tavsiyeleri Kisisel Gelisim Kiskanclik


Mugla Da Korkutan Deprem Gundem Tsunami Haber Korku


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Kariyer Tavsiyeleri Hayat Dersleri Psikoloji


News Panosundaki Pin


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depreml Babalar Ebeveyn Olmak Egitim


1 069 Begenme 50 Yorum Instagram Da Mugla Etkinlik Rehberiniz Mugla Etkinlikleri Mugla Da Son Durum Mugla Mugla K Instagram Rehber Simsek


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad S Psikoloji Cocuklari Buyutme Kiskanclik


Kandilli Rasathanesi Nden Aciklama Corum Da Deprem Tsunami Dunya Tarihi Haber


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Duygular Okuma Calismasi Kariyer Tavsiyeleri


Mugla Bodrum Da Deprem Litespeed Cpanel


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


زلزال بقوة 5 3 درجات علي مقياس ريختر يضرب كوستاريكا Mugla Natal Zodiac Art


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son De Kitap Alintilari Psikoloji Dualar


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathan Ebeveyn Olmak Cocuklari Buyutme Egitim Faaliyetleri


Yalova Aciklarinda Deprem Haber Tanca Arastirma Enstitusu

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel