σχολικη καρτα μαθητη pdf

Find Out How the Worlds Most-Used PDF App Can Move Your Business Forward. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του σχολείου μας.


Apo 1 11 H Sxolikh Karta Gia Ta Dhmosia Sxoleia Mesw Toy Edupass Gov Gr

Το έντυπο PDF για δήλωση self test μαθητή.

. Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου ΕΠΑΛ Φλώρινας. Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021. Ad Save Time Editing PDF Documents Online.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 2020. Γονείς κηδεμόνες και ενήλικοι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν το αποτέλεσμα του self test και να συμπληρώσουν τη σχολική κάρτα για. Ως τότε οι μαθητές και οι γονείς τους συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα self-testinggovgr προκειμένου να εκδώσουν τη Σχολική κάρτα για COVID-19 για να.

Με την είσοδό τους στην υπηρεσία αυτή τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις κατηγορίες. Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές. Μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος ή την σχολική κάρτα.

Βεβαίωση self test για μαθητή. Θα πρέπει πρώτα να γίνει το self test στον μαθητή και στην συνέχεια να δηλωθεί. Το PDF για δήλωση self test μαθητή - 23052021 Sputnik Ελλάδα.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ Σε εφαρμογή του νόμου 42292014 άρθρο 11 παρ2 Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Υπουργείο Υγείας. Trusted by 5M Businesses Globally. Στο edupass η δήλωση των self-test μαθητών για Σχολική Κάρτα Ηλεκτρονική πλατφόρμα όλης της εκπαίδευσης edupassgovgr.

Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την. Το έντυπο σε PDF Οι μαθητές πρέπει να κάνουν self test για τη νόσο COVID-19 με τη συνδρομή ενήλικα και προκειμένου να πάνε στο σχολείο. Δήλωση αποτελέσματος self-test Self-test declaration Προσωπικά στοιχεία Personal data Όνομα.

Upload Edit Sign Export PDF Forms Online. Από 111 η σχολική κάρτα για τα δημόσια σχολεία μέσω του edupassgovgr. Από τη Δευτέρα 1705 θα απαιτείται η διενέργεια self test μία φορά την εβδομάδα για μαθητές και.

Δείτε και εκτυπώστε τη σχολική κάρτα για COVID-19 για τη δήλωση του self test. Υπενθυμίζεται πως τα self test είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση μαθητών. Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19.

Trusted by 5M Businesses Globally. Ad Adobe The Leader in PDF Innovation for 25 Years. Επιτρέπεται και η χειρόγραφη σχολική κάρτα όσον αφορά τα self test των μαθητών.

Ad Edit Create Convert PDFs Easily. Ο δικτυακός τόπος httpsdipeioaschgr παραπέμπει σε άλλους δικτυακούς τόπους υπό μορφή συνδέσμων links αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις. Η σχολική κάρτα για τη COVID-19.

Ad Adobe The Leader in PDF Innovation for 25 Years. Find Out How the Worlds Most-Used PDF App Can Move Your Business Forward. Ad Edit Create Convert PDFs Easily.

Μέσω edupassgovgr η σχολική κάρτα για τα δημόσια σχολεία από 1η Νοεμβρίου. Δήλωση self test rapid test PCR test μαθητώντριών δημοσίων σχολικών μονάδων - Έκδοση Σχολικής Κάρτας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και με σκοπό τη συμμόρφωση με την αρχή της διαφάνειας κατά την επεξεργασία τους καθώς και για.


37o Dhmotiko Sxoleio Larisas Selida 2


Odhgies Gia Th Swsth Dhlwsh Kai Ekdosh Ths Sxolikhs Kartas Covid 19 2o Geniko Lykeio Patras


Sxolikh Karta Gia Covid 19 13o Dhmotiko Sxoleio Kerkyras


Hgoymenitsa H Dikh Mas Polh Self Testing Gov Gr Problhmata Sthn Hlektronikh Platforma Gia Thn Sxolikh Karta Facebook


Ayth Einai H Sxolikh Karta Covid Me Thn Opoia 8a Mpainoyn Oi Ma8htes Sta Sxoleia Plhrhs Odhgos Singleparent Gr


Sxolikh Karta To Pdf Gia Dhlwsh Self Test Ma8hth 23 05 2021 Sputnik Ellada


Sxolikh Karta To Pdf Gia Dhlwsh Self Test Ma8hth 23 05 2021 Sputnik Ellada


Metra Prolhpshs Kata Ths Pandhmias Covid 19 Kai Karta Ma8hth 1o Dhmotiko Sxoleio Peramatos


Sxolikh Karta To Entypo Pdf Gia Dhlwsh Self Test Ma8hth 16 05 2021 Sputnik Ellada


Anoigma Sxoleiwn Ti Prepei Na Gnwrizoyn Ma8htes Ekpaideytikoi Esos Gr


Sxolikh Karta Bhma Bhma H Dhlwsh Twn Test Sto Edupass Gov Gr Gia Toys Ma8htes Reader


Self Test Ta Eggrafa Poy 8a Symplhrwnoyn Ma8htes Kai Ekpaideytikoi Kya Hania News


Edupass Gov Gr Odhgies Gia Dhlwsh Self Test Gia Ma8htes Se Dhmosia Sxoleia Sxolikh Karta Covid 19 Amyna News


Sxolikh Karta To Entypo Pdf Gia Dhlwsh Self Test Ma8hth 16 05 2021 Sputnik Ellada


Self Test Dhlwsh Ma8hth

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel